canada goose jacka

www.canada-goose.com

Canada Goose HyBridge jacka recension

Han line talas av Ralphie lillebror i A Christmas Story var på grund av hans obnoxiously tjock vinterjacka.

Puffy ner fyllda jackor fortfarande är mysiga och har en plats om du är en slädhund kapten i polcirkeln. Tyg teknik har utvecklats, och softshell material är varmare än de en gång var.

Kombinera ner isolerade hårda och softshell material, är Canada Goose HyBridge jacka bland företagets senaste ytterkläder. Den HyBridge Jacket är en dunfyllda hårt skal på din torso och ett mjukt skal i axlar, armar och midja.

Canada Goose termer denna mjuka skal och dunfyllda combo som Thermal kartteknik. Den släpptes på 2010 Outdoor Återförsäljare vintermarknad.

Tekniken gifter sig värmen i gåsdun med flexibiliteten hos en soft shell. Resultatet är en jacka som håller kroppens kärna toasty och inte hindrar rörelsen av armarna när snöskor eller skidor.

Den HyBridge Jacket har en tight passform och gör det möjligt för ett par tunna mellanlager under sig. Om du letar efter en löst sittande skal för att stapla flera lager under, är HyBridge inte menat för dig. Canada Goose utformade det begränsa skrymmande och gratis din rörlighet för obehindrat pole växter.

Den softshell består av Polartec Power Shield O2 och är fodrad med 750 fill power Canadian Hutterite vitt anddun. De två yttre blixtlåsförsedda handfickor kompletteras av en rymlig kardborre säkrad intern ficka.

Canada Goose HyBridge Jacket är precis vad som behövs för en lätt jacka som håller sin värme. Ner till temperaturer i ensiffriga tal, det HyBridge med afew tunna mellanlager höll sin värme.

Som Canada Goose skryter, känns rörelser i bål, armar och axlar naturligt. Den sportigt snitt av jackan håller den på plats och håller din prestation på topp för att ta aggressiva svängar i pulverform eller att elaka människa gjorde granulat grejer.

Canada Goose HyBridge Jacket rekommenderas för värme ner till ensiffriga temperaturer och hålla på snö prestanda vid dess max.

Om du letar efter ett skal till lager upp och skotta snö, $ 475 föreslagna priset är brant. Canada Goose Erbjuder även Hybridge Hoody listad på $ 500.

Joe Maddon infördes som ny chef för Chicago Cubs Efter väljer bort sitt kontrakt med Tampa Bay Rays, har Joe Maddon tecknat ett femårigt avtal med Chicago Cubs. Han ska nu titta för att bryta en förbannelse som är över hundra år gammal.

Copyright © 2007-2012 canada goose sverige LTD. All rights reserved. http://www.imaginaryrosse.eu/